3 abonnementen en lidmaatschappen voor kids die je moet kennen!

Bij een abonnement of een lidmaatschap denk je waarschijnlijk al snel aan de sportschool (waar je met je goede voornemen misschien net weer staat ingeschreven) of misschien denk je aan die vervelende verkopers in de stad die je hun krant of tijdschrift proberen aan te smeren. Dan heb ik goed nieuws voor je, want daarover gaan we het nu dus niet hebben. Want abonnementen en lidmaatschappen zijn er in heel veel soorten en er is voor ieder wat wils. Zelf vind ik het fijn om mijn kinderen zoveel mogelijk in aanraking te laten komen met natuur en cultuur en daar heb ik drie hele goede lidmaatschappen voor gevonden!

1. OERRR

OERRR is onderdeel van natuurmonumenten en ontzettend leuk voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Elk seizoen krijg je een set kaarten van OERRR thuisgestuurd met leuke doe-opdrachten én je krijgt korting op alle activiteiten van OERRR in natuurgebieden door het hele land. Het kost 1,25 per maand en daarmee steun je dus ook nog eens Natuurmonumenten in het behouden van de natuur voor nu én later.

2. Bamboeclub

Je hebt vast weleens gehoord van de bamboeclub of rangerclub, een bekend onderdeel van het WNF. De Bamboeclub is bedoeld voor kinderen van 3 tot 6 jaar en de rangerclub voor kinderen van 6 tot 12 jaar. De WNF-Bamboeclub wil jonge kinderen op speelse wijze kennismaken laten maken met wilde dieren. Leuk én leerzaam! Je ontvangt voor € 3,95 per maand 10 keer per jaar het kleutermagazine PipaPanda, een leuk welkomstcadeau en een clubpas voor gratis toegang of korting bij ruim 40 dierentuinen en attractieparken.

3. Museumkaart

Ongetwijfeld bekend, de museumkaart waarmee je gratis toegang krijgt tot meer dan 400 musea in Nederland. Oke, hij is wel wat duurder, zeker als je met een groot gezin bent, maar met 3 museumbezoekjes per jaar heb je hem er meestal al uit! Aansluitend bij de museumkaart heb je nu museumkids.nl dit is een online platform waar kinderen met musea in aanraking kunnen komen maar waar je als ouder ook kindvriendelijke musea op kunt zoeken. Handig!

Lisa

Moeder van Roman (6) en Vinoux (4). Sinds 2017 terug in de studiebanken en onderweg naar master Journalistiek, met een voorliefde voor online content en webdesign. Parttime bedrijfsjournalist. Fan van natuurlijk ouderschap (AP) op een moderne manier. Dol op ballet (en dansen in het algemeen), creatief bezig zijn, vegetarisch en veganistisch eten, feestjes organiseren en natuurlijk ook op shoppen ;-)

No Comments Yet

Comments are closed

Zoetkindje
Zoetkindje is een modern online magazine over natuurlijk, ontspannen én positief ouderschap voor moeders met kinderen van 0 - 6 jaar!
Nooit een bericht missen?
Contact met ons opnemen?
Contact
Bezig met versturen