App tip: Jop gaat eten en slapen

Mijn kinderen spelen graag op mijn iPhone of iPad. Niet de hele dag natuurlijk, maar af en toe mag het van mij best. Het liefst heb ik dan wel controle over wat ze doen of zien. Hoewel die kleine vingertjes swipen zoals de mijne niet eens kunnen probeer ik toch toezicht te houden. Mijn zoontje zelf op youtube laten rondneuzen vind ik dus niet zo fijn. Gelukkig zijn er een heleboel leuke apps die wel geschikt zijn voor peuters en kleuters.

Één van mijn favorieten is Jop. Mijn zwager en schoonzusje introduceerde de app ‘Jop gaat eten’ voor het eerst toen mijn zoontje een jaar of 3 was. Het is een vrolijke, leerzame en interactieve app waar de kinderen geen genoeg van krijgen.

Jop gaat eten jop gaat slapen app peuter kleuter tip

Jop gaat eten en slapen

Jop is een giraf die je kind meeneemt in zijn dagelijkse routine. Inmiddels zijn er al verschillende apps verschenen maar de leukste vindt ik toch Jop gaat eten en Jop gaat slapen. Je kindje kan de giraf helpen met de tafel dekken, afwassen, kleding opruimen en nog veel meer. Alles begeleid met een vrolijk melodietje (dat in je hoofd blijft hangen).

Kinderen leren door de app onder andere kleuren, vormen en cijfers herkennen. Echt een leuke app voor peuters en kleuters!

Jop gaat eten jop gaat slapen app peuter kleuter tipJop gaat eten jop gaat slapen app peuter kleuter tip

Lisa

Moeder van Roman (6) en Vinoux (4). Sinds 2017 terug in de studiebanken en onderweg naar master Journalistiek, met een voorliefde voor online content en webdesign. Parttime bedrijfsjournalist. Fan van natuurlijk ouderschap (AP) op een moderne manier. Dol op ballet (en dansen in het algemeen), creatief bezig zijn, vegetarisch en veganistisch eten, feestjes organiseren en natuurlijk ook op shoppen ;-)

No Comments Yet

Comments are closed

Zoetkindje
Zoetkindje is een modern online magazine over natuurlijk, ontspannen én positief ouderschap voor moeders met kinderen van 0 - 6 jaar!
Nooit een bericht missen?
Contact met ons opnemen?
Contact
Bezig met versturen