App tip: Peppa Pig Paintbox

Kom je wel eens in de Albert Heijn met jouw kinderen? Dan ken je vast het kinderentertainment gedeelte.. Een bankje met een schermpje ervoor en een lachspiegel ernaast waar jouw kids zich kunnen vermaken. Zelf ken ik het in ieder geval wel en eigenlijk net iets té goed. Mijn dochtertje is er namelijk soms niet weg te slaan 😉 . Vooral het maken van de kleurplaten inclusief leuke ‘stempels’ (waar je blijkbaar het hele scherm mee vol kan maken) is bij haar favoriet.

Hoewel ik liever heb dat ze gewoon “ouderwets” met potloden of stiften kleurt vind ik zo af en toe een tekenspelletje op de iPad ook wel leuk. Om een lang verhaal kort te maken, mama ging op zoek naar iets wat vergelijkbaar was met het tekenspelletje in de Albert Heijn.

Stempels én een regenboogstift

In eerste instantie kon ik niet veel meer vinden dan een gewoon kleurspel, de stempels ontbraken maar goed. Je kunt niet alles hebben. Het leven ging verder tot dat ik op een gegeven moment bij toeval op de app ‘Peppa’s Paintbox’ stuitte. Na het downloaden bleek het een groot succes. Het is een leuke kleur app mét heel veel leuke Peppa stempels én een regenboog’stift’. Je kan kiezen voor een wit blaadje, een kleurplaat of een achtergrond. Mijn dochtertje is dolenthousiast en ik stiekem ook wel een beetje. Het is echt een leuke app voor als je een keertje lang in de auto moet zitten of op het eten moet wachten in een restaurant bijvoorbeeld. Enige kritiekpuntje: het opvullen van vlakken met het emmertje blijft niet binnen de lijntjes, maar ach, dat zullen we dan maar als artistieke vrijheid zien 😉

Download de app hier voor iOs

en hier voor Android

Lisa

Moeder van Roman (6) en Vinoux (4). Sinds 2017 terug in de studiebanken en onderweg naar master Journalistiek, met een voorliefde voor online content en webdesign. Parttime bedrijfsjournalist. Fan van natuurlijk ouderschap (AP) op een moderne manier. Dol op ballet (en dansen in het algemeen), creatief bezig zijn, vegetarisch en veganistisch eten, feestjes organiseren en natuurlijk ook op shoppen ;-)

No Comments Yet

Comments are closed

Zoetkindje
Zoetkindje is een modern online magazine over natuurlijk, ontspannen én positief ouderschap voor moeders met kinderen van 0 - 6 jaar!
Nooit een bericht missen?
Contact met ons opnemen?
Contact
Bezig met versturen