Ben jij onze nieuwe redacteur?

Zoetkindje is ontstaan toen Mirjam en ik graag meer wilde schrijven over onze ervaringen met het ouderschap. We hebben allebei een voorliefde voor natuurlijk ouderschap en daarnaast houden we van creatieve dingen doen, bio producten, houten speelgoed en natuurlijk ook van online shoppen. We zijn vol enthousiasme de blog gestart en konden dit een jaar lang goed volhouden, maar met onze banen erbij, kleine kinderen en voor mij een studie kwam de klad er steeds meer in.

Zonde! Want we willen Zoetkindje graag in leven houden. Daarom hebben we besloten versterking te zoeken, dus ben of ken jij iemand die graag schrijft? Heb je zelf ervaringen met opvoeden en ouderschap die je wil delen? Kom dan voor ons schrijven! Wij zorgen voor de eindredactie en het publiceren van jouw artikelen op de website en social media. Het enige dat jij hoeft te doen is je artikel aanleveren en je mag zelf bepalen hoe vaak je dat doet!

Interesse? Mail dan naar lisa@zoetkindje.nl 

Liefs,

Lisa

Lisa

Moeder van Roman (6) en Vinoux (4). Sinds 2017 terug in de studiebanken en onderweg naar master Journalistiek, met een voorliefde voor online content en webdesign. Parttime bedrijfsjournalist. Fan van natuurlijk ouderschap (AP) op een moderne manier. Dol op ballet (en dansen in het algemeen), creatief bezig zijn, vegetarisch en veganistisch eten, feestjes organiseren en natuurlijk ook op shoppen ;-)

No Comments Yet

Comments are closed

Zoetkindje
Zoetkindje is een modern online magazine over natuurlijk, ontspannen én positief ouderschap voor moeders met kinderen van 0 - 6 jaar!
Nooit een bericht missen?
Contact met ons opnemen?
Contact
Bezig met versturen