Bio, budget en zeepvrij! Hipp verzorgingsproducten

Ik kende Hipp tot nu toe alleen van vakanties in Duitsland en van de biologische winkel. Een aantal keren had ik al de biologische babyvoeding (potjes) geprobeerd en ook de koekjes. Op zich beviel me dit toen heel goed maar nu de kinderen wat ouder zijn kocht ik eigenlijk nooit meer producten van Hipp.

Gewoon bij Albert Heijn

Tot dat ik onlangs zag dat ze de producten van Hipp nu ook gewoon bij Albert Heijn verkopen. En niet alleen bij de grote winkels! Yay, heel fijn want hoe meer bio in de winkels hoe beter wat mij betreft. Dus ik natuurlijk wat meegenomen. Dit keer de Hipp sensitive wasgel. In vergelijking met andere babyproducten met alle kenmerken (volgende alinea) is dit product zeker heel erg budget. Je kan de prijs vergelijken met Zwitsal alleen krijg je hier iets veel natuurlijker product voor terug!

Hipp baby verzoringsproduct wasgel biologisch veganistisch zeepvrij verantwoord kinderen kids mama moeder mamma blog

Prijs: € 4,69

Inhoud: 400 ml

Hipp = Bio, vegan, zeepvrij en nog veel meer

De producten zijn biologisch, vrij zijn van paraffine, etherische oliën, kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen, parabenen en ook nog eens als klap op de vuurpijl zeepvrij. Ook leuk om te weten, de wasgel is veganistisch dus helemaal vrij van dierlijke grondstoffen. Dit gaat steeds beter klinken toch?

Die avond gelijk de kinderen in bad en de haren gewassen met de wasgel. De gel schuimt minder dan bijvoorbeeld Zwitsal maar eigenlijk weet je dit al van te voren. De geur is zacht en subtiel. Een echte babygeur zou ik zeggen maar niet té aanwezig. Het wassen van de haren ging prima en eigenlijk  ben ik heel tevreden!

Wil je de producten van Hipp ook kopen? Dit kan dus bij Albert Heijn maar ook online!

Hipp wasgel
  • Mijn oordeel:
    8
The Good

Biologisch

Budget

Zeepvrij

Vegan

Prettig in gebruik

The Bad

Schuimt niet (maar dit is een gevolg van het kiezen voor betere/gezondere ingrediënten)

De geur is subtiel voor mij prima maar misschien een tegenvaller als je Zwitsal gewend bent

810
Lisa

Moeder van Roman (6) en Vinoux (4). Sinds 2017 terug in de studiebanken en onderweg naar master Journalistiek, met een voorliefde voor online content en webdesign. Parttime bedrijfsjournalist. Fan van natuurlijk ouderschap (AP) op een moderne manier. Dol op ballet (en dansen in het algemeen), creatief bezig zijn, vegetarisch en veganistisch eten, feestjes organiseren en natuurlijk ook op shoppen ;-)

No Comments Yet

Comments are closed

Zoetkindje
Zoetkindje is een modern online magazine over natuurlijk, ontspannen én positief ouderschap voor moeders met kinderen van 0 - 6 jaar!
Nooit een bericht missen?
Contact met ons opnemen?
Contact
Bezig met versturen