Creatief knutselen met glazen potjes!

Glazen potjes, bij ons stapelen ze zich altijd in rap tempo op in een krat, waarna ze vervolgens naar de glasbak worden gebracht. Heel soms gebruikte ik wel een glazen fles als vaasje of iets dergelijks. Maar met de glazen potjes werd weinig gedaan. Zonde eigenlijk want je kunt er zoveel leuke dingen mee maken! Wij hebben even wat inspiratie voor je bij elkaar gezocht!

potjepotje1

Gebruik Fimo klei! Dit bovenstaande potje vind ik echt zó super schattig. Dit namaken is meer iets voor volwassenen maar kinderen kunnen ook met Fimo klei heerlijk aan de slag!

Bron: Heart handmade 

potje2

Nog zo’n leuk projectje en bovendien ook goed te doen voor kinderen! In plaats van spuitverf kun je ook plakkaat of glasverf gebruiken. Laat de kinderen zelf leuke vormpjes/stickers uitkiezen en daarna kunnen ze zich met verf helemaal uitleven op het potje!

Bron: JOYBOBO

potje4

Herfstbladeren over? Gebruik ze om een potje te versieren! Tip: Mod Pogde is tegenwoordig bij Xenos te koop 🙂

Bron: Kidskubby

 

potje5

Deze mag natuurlijk niet ontbreken. Een klassieker. Laat je kindje zelf het poppetje en de glitters/sneeuw uitkiezen en daarna natuurlijk: Schudden!

Bron: Home & Garden

potje6

Het is misschien nog wat vroeg voor sneeuw, maar deze kleine sneeuwpop vond ik toch wel heel erg schattig. Die gaan wij komende winter zeker een keertje maken!

Bron: ClubChicaCircle.com

Lisa

Moeder van Roman (6) en Vinoux (4). Sinds 2017 terug in de studiebanken en onderweg naar master Journalistiek, met een voorliefde voor online content en webdesign. Parttime bedrijfsjournalist. Fan van natuurlijk ouderschap (AP) op een moderne manier. Dol op ballet (en dansen in het algemeen), creatief bezig zijn, vegetarisch en veganistisch eten, feestjes organiseren en natuurlijk ook op shoppen ;-)

No Comments Yet

Comments are closed

Zoetkindje
Zoetkindje is een modern online magazine over natuurlijk, ontspannen én positief ouderschap voor moeders met kinderen van 0 - 6 jaar!
Nooit een bericht missen?
Contact met ons opnemen?
Contact
Bezig met versturen