Dansen met kleuters! Onze Youtube favorieten

Mijn kinderen houden net als ik heel veel van dansen. Zodra ze muziek horen beginnen ze te bewegen. Dus soms als we ons vervelen dan gaat de muziek aan en dansen we samen het hele huis door. Soms is het gewoon de radio of Spotify, maar ze vinden het ook geweldig om dansjes na te doen van Youtube. Via chromecast speel ik de filmpjes op de tv af zodat ze allebei lekker mee kunnen doen. Vooral de oudste van 5 kan de dansjes al erg goed omdat ze hier op school ook vaak mee bezig zijn. Voor mij is het trouwens ook heel handig omdat ik dan bijvoorbeeld even rustig kan koken.. 😉

Natuurlijk hebben wij een aantal favorieten die ik jullie niet wil onthouden!

Hebben jullie nog leuke Youtube tips voor ons? Laat het weten door hieronder een reactie achter te laten!

Lisa

Moeder van Roman (6) en Vinoux (4). Sinds 2017 terug in de studiebanken en onderweg naar master Journalistiek, met een voorliefde voor online content en webdesign. Parttime bedrijfsjournalist. Fan van natuurlijk ouderschap (AP) op een moderne manier. Dol op ballet (en dansen in het algemeen), creatief bezig zijn, vegetarisch en veganistisch eten, feestjes organiseren en natuurlijk ook op shoppen ;-)

No Comments Yet

Comments are closed

Zoetkindje
Zoetkindje is een modern online magazine over natuurlijk, ontspannen én positief ouderschap voor moeders met kinderen van 0 - 6 jaar!
Nooit een bericht missen?
Contact met ons opnemen?
Contact
Bezig met versturen