DIY: Sinterklaasversiering

Ik krijg er geen genoeg van hoor, de komende weken draait het bij ons thuis eigenlijk maar om één ding. Sinterklaas. De herfsttafel is opgeruimd en heeft plaatsgemaakt voor Sinterklaas en pieten poppetjes. Gisteren hebben de kinderen van pom poms zelf een leuke piet en sint gemaakt en vandaag ging ik eens opzoek naar nog meer leuke inspiratie voor zelfgemaakte sinterklaasversiering!

Pepernotenkrans

Pepernoten horen bij Sinterklaas, zoals oliebollen bij oud & nieuw. Natuurlijk eet je ze het liefst allemaal op (in één dag) maar als het je lukt om je een beetje in te houden, kun je er ook iets heel leuks mee maken! Van deze mooie pepernotenkrans van Laura’s frutselblog krijgen wij helemaal zin in pakjesavond!

diy-sint1

Raamversiering

Ik ben dol op raamversiering. En met krijtstift is het simpel, handig én mooi! Onderstaande foto van Fantastic Moms vind ik echt een plaatje! Deze ga ik zeker thuis ook uitproberen 🙂

diy-sint

Pakjes hangen

Je hoeft natuurlijk niet perse op je raam te tekenen om het te versieren. Je kunt ook gewoon iets leuks achter het raam hangen. Zoals deze leuke vrolijke pakjes slinger die we vonden via Zelfmaak ideetjes!

diy-sint3

De open haard

Als je thuis een echte hebt is het misschien wat overbodig, maar ben je alleen in het bezit van centrale verwarming? Dan is deze nep open haard echt heel erg leuk om neer te zetten. Op Pinterest kom je veel voorbeelden tegen maar ik vind deze van Huisje Boompje Boefjes met écht hout en kaarsjes (wel oppassen!) het leukste.

p.s. het baksteeneffect kun je makkelijk creëren door met een keukenspons en donker oranje verf te stempelen!

diy-sint4

 

Lisa

Moeder van Roman (6) en Vinoux (4). Sinds 2017 terug in de studiebanken en onderweg naar master Journalistiek, met een voorliefde voor online content en webdesign. Parttime bedrijfsjournalist. Fan van natuurlijk ouderschap (AP) op een moderne manier. Dol op ballet (en dansen in het algemeen), creatief bezig zijn, vegetarisch en veganistisch eten, feestjes organiseren en natuurlijk ook op shoppen ;-)

No Comments Yet

Comments are closed

Zoetkindje
Zoetkindje is een modern online magazine over natuurlijk, ontspannen én positief ouderschap voor moeders met kinderen van 0 - 6 jaar!
Nooit een bericht missen?
Contact met ons opnemen?
Contact
Bezig met versturen