Favorietje: de anti-lek beker van de Hema

Soms heb je van die producten of dingetjes waar je niet meer zonder kunt. Die dingen deel ik graag! Vandaag de anti-lek beker van de Hema. Wij kunnen niet meer zonder. 

Eigenlijk schijnt het meer verantwoord te zijn om je kleintje meteen uit een beker zonder tuitje te laten drinken, maar je kunt niet elke dag en overal een plens thee, melk of sap achterlaten. Sap mag eigenlijk ook al niet trouwens… Goed, ik dwaal af. Mijn oudste moest duidelijk heel veel oefenen voordat hij uit een beker kon drinken zonder de inhoud meteen los in de kraag te gieten, dus was een anti-lek beker hoogst noodzakelijk.

Ruime keuze

Zoals met zoveel dingen die je voordat je moeder wordt niet zou vermoeden, had ik de keus uit 3 miljoen soorten bekers, flesjes, baby bidons, noem maar op.  Via een aantal mislukte aankopen kwam ik bij de enorm simpele, maar geweldig handige antiknoeibeker van de Hema uit. De beker knoeit dus echt nooit: niet als mijn zoontje eruit drinkt, niet ondersteboven in de tas en niet op de witte bank van opa en oma. Joepie!

anti-lek beker
Een kleine selectie van mijn verzameling plastic bekers. Vooraan de antiknoeibeker van de Hema

Het is gewoon een simpele plastic beker met twee oren en een tuitje. De beker lekt niet omdat het deksel vrij strak op de beker zit (ik krijg hem er zelf soms nauwelijks af, wat wel een minpuntje is). Daarnaast zit er in het tuitje een soort siliconen “vliesje” met een klein kruisje waaruit je kleine zijn drankje kan zuigen. Bij sommige anti-lek bekers was het voor mijn jongetje nogal lastig om er wat uit te krijgen, maar bij deze beker ging het meteen heel gemakkelijk. De beker is van hard plastic en in twee kleuren te krijgen. Hij kan in de vaatwasser en is BPA-vrij. Ik vind het zo’n handig ding dat ik er een aantal heb gekocht en er steeds eentje in de tas gooi als we weg gaan.

Heb jij ook van die handige producten voor je kleine? Deel ze hieronder met ons! Samen sterk 😉

Favorietje: de anti-lek beker van de Hema
  • De beker lekt echt nooit
    9
The Good

Hard plastic, gaat niet gemakkelijk stuk

Kan in de vaatwasser

Leuke kleuren

The Bad

Soms krijg ik met mijn slappe handjes de deksel er nauwelijks af

910
Mirjam

Mirjam (33), moeder van Oscar (3) en Hugo (2). Mijn leven veranderde totaal toen ik bijna 7 jaar geleden in de Ikea liep en mijn broer belde om te zeggen dat ik tante werd. Daar begon mijn fascinatie met kinderen. Inmiddels ben ik zelf moeder van 2 jongetjes en geniet ik elke dag van mijn mannen. Houdt van: knuffelen met de jongens, rommel maken, zingen, fotografie attachment parenting, lekker en biologisch eten, (kinder)kleding shoppen en feestjes. Houdt niet van: kolven (maarja…) chagrijnige mensen en niet lekker zittende kleding.

No Comments Yet

Comments are closed

Zoetkindje
Zoetkindje is een modern online magazine over natuurlijk, ontspannen én positief ouderschap voor moeders met kinderen van 0 - 6 jaar!
Nooit een bericht missen?
Contact met ons opnemen?
Contact
Bezig met versturen