Favorietje: GOLO een creatieve houten puzzel

Soms kom je opeens weer iets tegen waarvan je het bestaan een beetje was vergeten. Zo kwam onlangs bij mijn moeder thuis de GOLO opeens weer op tafel. Direct herinnerde ik me weer dat ik dit vroeger al heel leuk “speelgoed” vond, en ook nu bewees GOLO weer een waar succesnummer te zijn.

Zowel mijn jongste van 3 als mijn oudste van 5,5 hebben er een hele tijd mee zitten spelen aan tafel. En ik kan me voorstellen dat het voor een brede leeftijdscategorie leuk is om mee te spelen. Juist omdat je er veel fantasie bij kunt gebruiken!

GOLO houten speelgoed duurzaam tjutjo hout puzzel verantwoord peuter kleuter zoetkindjeGOLO houten speelgoed duurzaam tjutjo hout puzzel verantwoord peuter kleuter zoetkindje

GOLO: handgemaakt houten speelgoed

GOLO is een creatieve puzzel in de vorm van een klein bouwpakketje, ontworpen door de getalenteerde Tsjechische designer Věra Tatarová. Vanuit een simpele houten wielvorm kun je eindeloos veel verschillende dieren en personages maken. Bij het doosje zit een tekening met voorbeelden, maar het is natuurlijk ook heel leuk om je eigen fantasie te gebruiken!

GOLO houten speelgoed duurzaam tjutjo hout puzzel verantwoord peuter kleuter zoetkindje

Juist door de eenvoud is GOLO zo leuk, het stimuleert de creativiteit en fantasie. De voorbeelden helpen je een heel eind op weg en zijn goed voor het ruimtelijk inzicht.

GOLO is handgemaakt gemaakt van duurzaam beheerd beukenhout en gekleurd met kind- en milieuvriendelijke verf! Een heel verantwoord en uniek product dus en erg leuk en origineel cadeau!

Wil je GOLO kopen? Dat kan! Hij is bijvoorbeeld hier in verschillende kleuren verkrijgbaar!

GOLO houten speelgoed duurzaam tjutjo hout puzzel verantwoord peuter kleuter zoetkindje

Lisa

Moeder van Roman (6) en Vinoux (4). Sinds 2017 terug in de studiebanken en onderweg naar master Journalistiek, met een voorliefde voor online content en webdesign. Parttime bedrijfsjournalist. Fan van natuurlijk ouderschap (AP) op een moderne manier. Dol op ballet (en dansen in het algemeen), creatief bezig zijn, vegetarisch en veganistisch eten, feestjes organiseren en natuurlijk ook op shoppen ;-)

No Comments Yet

Comments are closed

Zoetkindje
Zoetkindje is een modern online magazine over natuurlijk, ontspannen én positief ouderschap voor moeders met kinderen van 0 - 6 jaar!
Nooit een bericht missen?
Contact met ons opnemen?
Contact
Bezig met versturen