Favorietje: Seepje wasmiddel

Soms zijn er van die dingen waarvan je vroeger nooit had gedacht dat het kon: enthousiast zijn over wasmiddel. Maar toch is het zo. Ik ben enthousiast over wasmiddel. En ik kom er voor uit!

Gevoelige huidjes

Mijn jongetjes hebben allebei gevoelige huidjes en zo nu en dan last van droge en jeukende plekjes. Daarom ben ik altijd op zoek naar wasmiddel met zo min mogelijk parfum en chemische toevoegingen. Via Neutral en Ecover, kwam ik per toeval (leuk cadeautje van mijn schoonfamilie) aan een pakje Seepje.

 

Favorietje: Seepje wasmiddel

Ik probeerde het uit en: ideaal! De was is heerlijk zacht, ruikt niet naar extreem chemische parfum en niemand kreeg meer droge plekjes of uitslag. Ook voor de lekkere wollen babypakjes (winterbaby’tje hier) was het fantastisch. Ik gebruik het nu eigenlijk voor alle was, soms was ik ook nog wel met Ecover. Dat vind ik ook een fijne.

Wat is het?

Seepje is gemaakt van schillen van de Sapindus bomen in Nepal. Je doet de schilletjes in een meegeleverd zakje en gooit die bij de was in de trommel. Een beetje etherische olie (ook inbegrepen) erbij, wasmachine aan en klaar! De was is schoon en lekker zacht, zonder wasverzachter. Dat baby- en kinderhuidje zal je dankbaar zijn. Echt een aanrader! Kopen? Kan onder andere bij  Ekoplaza, Waar en online bij Seepje zelf.

Mirjam

Mirjam (33), moeder van Oscar (3) en Hugo (2). Mijn leven veranderde totaal toen ik bijna 7 jaar geleden in de Ikea liep en mijn broer belde om te zeggen dat ik tante werd. Daar begon mijn fascinatie met kinderen. Inmiddels ben ik zelf moeder van 2 jongetjes en geniet ik elke dag van mijn mannen. Houdt van: knuffelen met de jongens, rommel maken, zingen, fotografie attachment parenting, lekker en biologisch eten, (kinder)kleding shoppen en feestjes. Houdt niet van: kolven (maarja…) chagrijnige mensen en niet lekker zittende kleding.

No Comments Yet

Comments are closed

Zoetkindje
Zoetkindje is een modern online magazine over natuurlijk, ontspannen én positief ouderschap voor moeders met kinderen van 0 - 6 jaar!
Nooit een bericht missen?
Contact met ons opnemen?
Contact
Bezig met versturen