Geen potloden, stift of wasco maar… Gelkrijt!

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik dankzij een vriendin gelkrijt ontdekte. Mijn dochtertje was op dat moment een jaar of twee en hield ontzettend van kleuren. Het nadeel was alleen dat ze nog niet de kracht had om met gewone kleurpotloden te kleuren. En ook grote of dikke kleurpotloden vond ik nog geen succes. Het alternatief was stift of waskrijt. Eerstgenoemde kleurt prima maar het gevolg was altijd vieze handjes en kleding. Waskrijt vormde hetzelfde probleem als de kleurpotloden. Ze kreeg er niet echt iets mee op papier wat vooral bij haar voor veel frustratie zorgde.

gelkrijt kids kinderen peuter kleuter knutselen kleurpotloden stiften wasco waskrijt

Geen potloden, stift of wasco

Toen mijn vriendin een keer op haar had gepast en ik haar kwam halen zag ik dat ze super leuk getekend had met gelkrijt. Ik had er zelf nog nooit van gehoord. Gelkrijt lijkt het meeste op waskrijt maar is veel zachter en geeft daardoor veel meer kleur af. Je hoeft eigenlijk helemaal geen kracht te zetten en dat maakt het dus perfect voor kindjes van een jaar of 2 om mee te kleuren. De kleuren zijn fel en helder en door het draaisysteem breekt de gelkrijt niet af. Ze zitten in een handige verpakking en hebben een stevige dop.

Vervolgens ben ik overal gaan zoeken en toen ik eigenlijk de hoop al bijna had opgegeven vond ik precies dezelfde set verstopt achter een paar multomappen bij Bruna. Sindsien is en blijft de gelkrijt voor mij en mijn dochtertje een absolute favoriet!

Gelukkig voor jou hoef je nu niet meer zo te zoeken, maar koop je de gelkrijt nu gewoon hier online bij Bruna! 😉

gelkrijt kids kinderen peuter kleuter knutselen kleurpotloden stiften wasco waskrijt

Lisa

Moeder van Roman (6) en Vinoux (4). Sinds 2017 terug in de studiebanken en onderweg naar master Journalistiek, met een voorliefde voor online content en webdesign. Parttime bedrijfsjournalist. Fan van natuurlijk ouderschap (AP) op een moderne manier. Dol op ballet (en dansen in het algemeen), creatief bezig zijn, vegetarisch en veganistisch eten, feestjes organiseren en natuurlijk ook op shoppen ;-)

No Comments Yet

Comments are closed

Zoetkindje
Zoetkindje is een modern online magazine over natuurlijk, ontspannen én positief ouderschap voor moeders met kinderen van 0 - 6 jaar!
Nooit een bericht missen?
Contact met ons opnemen?
Contact
Bezig met versturen