Getting to know: Lisa – zomerspecial

Je leest regelmatig onze verhalen. Maar misschien wil je ook wel wat meer weten over ons. Daarom maken wij af en toe een ‘Getting to know’. Dit keer de zomerspecial van Lisa!

Mijn favoriete uitje in de zomer:

Absoluut naar het strand! Het liefst op het Vlielandse strand (wat mij betreft het mooiste van Nederland). Maar we rijden ook graag naar Scheveningen. Hoewel het ongeveer het tegenovergestelde is van de rust op Vlieland, kan ik hier ook genieten bij een leuke strandtent terwijl mijn kids zich vermaken op het strand.

Ik ga op vakantie en neem mee:

Mijn EHBO doos, sorry niet zo gezellig, maar ik vind het prettig om mijn eigen spulletjes bij me te hebben mocht er iets gebeuren. Verder neem ik altijd een leuk en luchtig boek mee en wat tijdschriften. Vakantie betekent voor mij namelijk ook: lezen! Iets waar ik thuis maar weinig aan toe kom.

Mijn beste inpaktip:

Vroeger nam ik mijn hele kledingkast mee, mijn vader werd er gek van. 5 paar schoenen, meer jurkjes dan dat er dagen waren en 300 kleuren nagellak je kan het zo gek niet bedenken of het zat in mijn koffer. Zo hebben mijn vriendinnen en ik zelfs een keer een tostiapparaat meegenomen in onze koffer! Tegenwoordig is dat toch wel heel anders. Als ik het nu zou mogen zeggen dan is mijn beste inpaktip zelfs, wasmiddelcapsules! Voor twee weken vakantie neem ik niet meer voor elke dag een schoon setje mee. Ik draai één of twee wasjes gedurende de vakantie. Verder zorg ik dat de kleding makkelijk met elkaar te combineren is en neem ik naast slippers één paar sneakers en één paar nette schoenen mee.

Hier vind je ons deze zomer:

In de Franse Vendeé en op Vlieland. Ieder jaar gaan we wel op vakantie naar het buitenland. Italië is in Europa mijn favoriet maar Frankrijk vind ik ook heel leuk en is net wat beter aan te rijden. Ik hoop wel op mooi weer want dat is toch een groot deel van de reden dat ik op vakantie ga! Het vertrouwde van Vlieland geeft me rust, juist omdat er niet veel nieuws meer valt te ontdekken, en de kinderen vinden het er heerlijk, daar is het echt ‘niets hoeft alles mag’.

De favorieten van Lisa

Ijs: Italiaans ijs (citroen en hazelnoot) of gewoon een perenijsje

Zomerfruit: Frambozen en blauwe bessen

Zomerliedje: Heel veel maar bijvoorbeeld: Summer holiday van Cliff Richard & The Shadows en als we een beetje in deze tijd blijven Love on top van Queen B.

Zomerdrankje: Ice Tea green en een lekkere zoete cocktail aan het strand.

Lisa

Lisa

Moeder van Roman (6) en Vinoux (4). Sinds 2017 terug in de studiebanken en onderweg naar master Journalistiek, met een voorliefde voor online content en webdesign. Parttime bedrijfsjournalist. Fan van natuurlijk ouderschap (AP) op een moderne manier. Dol op ballet (en dansen in het algemeen), creatief bezig zijn, vegetarisch en veganistisch eten, feestjes organiseren en natuurlijk ook op shoppen ;-)

No Comments Yet

Comments are closed

Zoetkindje
Zoetkindje is een modern online magazine over natuurlijk, ontspannen én positief ouderschap voor moeders met kinderen van 0 - 6 jaar!
Nooit een bericht missen?
Contact met ons opnemen?
Contact
Bezig met versturen