Gratis verzenden en retourneren bij kleertjes.com

Wat is er leuker dan kleertjes bestellen voor je oogappeltjes? … Ja hier blijft het ook even stil, weinig natuurlijk. Sinds kort heb ik de site kleertjes.com ontdekt. Een mooie website die heel veel heeft van al je favoriete merken en ook nog tegen een goede prijs. Zoals dat gaat waren sommige van mijn bestellingen precies goed, een broek en een paar schoentjes toch net iets te groot. Toen ik die retour wilde sturen bleek dat retourneren toch ietsjes minder voordelig is dan bij sommige andere webwinkels. Je kunt namelijk kiezen voor gratis retourneren, maar dan krijg je alleen shoptegoed. Als je je geld terug wil, moet je zelf de kosten van de retourzending betalen. Dan maar shoptegoed dacht ik, want ze hebben veel keus en de kids hebben genoeg nodig, maar toch voelt het niet helemaal lekker.

Hier en daar las ik reacties dat dit als een groot nadeel ervaren wordt door collega-winkelaars. Kleertjes.com heeft er wel een logische verklaring voor; de verzendkosten lopen natuurlijk enorm op wanneer mensen veel retourneren. Maar ja.

Enquête voor verbetering verzenden en retourneren

Deze week kreeg ik een enquêtepeople-woman-girl-macbook-medium van kleertjes.com waaruit bleek dat het retourbeleid wellicht aangepast gaat worden. Ik kreeg onder andere de vragen voorgelegd of ik meer zou bestellen  of eerder voor kleertjes.com zou kiezen wanneer je altijd gratis kunt retourneren en wanneer je al vanaf een bestelling van 25 euro geen verzendkosten meer hoeft te betalen. Ja en ja, zeg ik! Hoe goed de site en de aanbiedingen ook zijn, ik zou heel enthousiast zijn als die drempeltjes worden weggenomen. Ook geen slecht idee trouwens om dit gewoon op de man af aan je klanten te vragen! Ik heb het vermoeden dat kleertjes.com nog eens veel groter zou kunnen gaan worden.

Mirjam

Mirjam (33), moeder van Oscar (3) en Hugo (2). Mijn leven veranderde totaal toen ik bijna 7 jaar geleden in de Ikea liep en mijn broer belde om te zeggen dat ik tante werd. Daar begon mijn fascinatie met kinderen. Inmiddels ben ik zelf moeder van 2 jongetjes en geniet ik elke dag van mijn mannen. Houdt van: knuffelen met de jongens, rommel maken, zingen, fotografie attachment parenting, lekker en biologisch eten, (kinder)kleding shoppen en feestjes. Houdt niet van: kolven (maarja…) chagrijnige mensen en niet lekker zittende kleding.

No Comments Yet

Comments are closed

Zoetkindje
Zoetkindje is een modern online magazine over natuurlijk, ontspannen én positief ouderschap voor moeders met kinderen van 0 - 6 jaar!
Nooit een bericht missen?
Contact met ons opnemen?
Contact
Bezig met versturen