Iets anders cadeau geven dan speelgoed? 5 tips!

Ligt jouw huis ook vol met speelgoed? De kans is groot van wel. Je kan dan opruimen en weggooien, maar zeker rond de feestdagen vult de kast zich waarschijnlijk weer net zo snel. De 4 cadeautjesregel is een idee om dit te voorkomen. Maar mocht dat niet helemaal jouw ding zijn dan is er nog een andere oplossing.

Het klinkt misschien gek maar je kunt af en toe ook eens iets anders te geven dan speelgoed. Er zijn namelijk best wel wat cadeau’s te bedenken die geen kastruimte innemen en wél heel leuk zijn! Hieronder 5 tips voor non-speelgoed cadeau’s!

geen speelgoed cadeau non-speelgoed kerst sinterklaas verjaardag cadeautjes iets anders kleuter peuter baby blog zoetkindje

tip 1

Een tijdschriftabonnement is een leuk cadeau, ook voor kleine kinderen! Denk bijvoorbeeld aan Pippo (peuters), Bobo(kleuters), Pompoen(kleuters) of Rompompom(kleuters. Zelf “post” krijgen is sowieso al een feestje, en dan ook nog eens iedere maand! Bovendien zijn de tijdschriften leuk om samen te lezen en heel leerzaam!

tip 2

Houden jouw kinderen van de dierentuin, de ballenbak of het zwembad? Geef dan eens een abonnement of lidmaatschap cadeau. Dan kunnen jullie voortaan zo vaak en wanneer je wilt een bezoekje brengen!

tip 3

Heb je een klein prinsesje thuis? Dan is een mooi armbandje of ringetje heel leuk. Reken maar dat ze er dolblij mee zal zijn en het neemt nog geen vierkante centimeter ruimte in!

tip 4

Voor baby’s is een overkill aan speelgoed al helemaal niet nodig. Én er zijn juist voor die kleintjes heel veel leuke en praktische cadeau’s te bedenken. Een nieuw setje kleding bijvoorbeeld of iets fijns voor in bad zoals de Weleda haar & body shampoo!

tip 5

Is er binnenkort een leuke voorstelling in een theater bij jullie in de buurt? Of is er een leuke film in de bioscoop? Dan kun je die kaartjes ook cadeau geven! Leuk om samen te doen en je hebt nog iets om je op te verheugen!

Lisa

Moeder van Roman (6) en Vinoux (4). Sinds 2017 terug in de studiebanken en onderweg naar master Journalistiek, met een voorliefde voor online content en webdesign. Parttime bedrijfsjournalist. Fan van natuurlijk ouderschap (AP) op een moderne manier. Dol op ballet (en dansen in het algemeen), creatief bezig zijn, vegetarisch en veganistisch eten, feestjes organiseren en natuurlijk ook op shoppen ;-)

No Comments Yet

Comments are closed

Zoetkindje
Zoetkindje is een modern online magazine over natuurlijk, ontspannen én positief ouderschap voor moeders met kinderen van 0 - 6 jaar!
Nooit een bericht missen?
Contact met ons opnemen?
Contact
Bezig met versturen