Instagram Tip: Het leven zónder filter! #WomenIRL

Instagram tip! Soms scroll je lekker door je instagram newsfeed heen en dan lijkt het wel of iedereen perfect gestylede huizen heeft met daarin perfect gestylede kinderen. Nu snap ik dat de meeste mensen niet zo leven en je veel niet ziet, maar als ik in mijn met duplo en autootjes bezaaide woonkamer zit, mijn zoontje net zijn tweede outfit binnen het uur nat heeft geplast en de was niet meer in de wasmanden past, wil ik er soms toch een beetje geïrriteerd van raken. Zeg maar gerust gedeprimeerd…

Dan is het altijd een verademing om een de foto’s van #WomenIRL voorbij te zien komen. Haren door de war, eten op de grond, Legopoppetjes in je koffie… Het leven van een mama zonder filter. Heerlijk Herkenbaar! En stiekem blijkt het dan bij jou thuis toch nog mee te vallen…

Instagram tip                    Instagram tip

Mirjam

Mirjam (33), moeder van Oscar (3) en Hugo (2). Mijn leven veranderde totaal toen ik bijna 7 jaar geleden in de Ikea liep en mijn broer belde om te zeggen dat ik tante werd. Daar begon mijn fascinatie met kinderen. Inmiddels ben ik zelf moeder van 2 jongetjes en geniet ik elke dag van mijn mannen. Houdt van: knuffelen met de jongens, rommel maken, zingen, fotografie attachment parenting, lekker en biologisch eten, (kinder)kleding shoppen en feestjes. Houdt niet van: kolven (maarja…) chagrijnige mensen en niet lekker zittende kleding.

No Comments Yet

Comments are closed

Zoetkindje
Zoetkindje is een modern online magazine over natuurlijk, ontspannen én positief ouderschap voor moeders met kinderen van 0 - 6 jaar!
Nooit een bericht missen?
Contact met ons opnemen?
Contact
Bezig met versturen