Instagramtip: mama_2thelittleones

Soms kom ik op instagram een account tegen waarvan ik denk: ‘Wauw’. Mama_2thelittleones is zo’n profiel. Moeder Esther en vader Christian wonen in de Beierse Alpen (Duitsland) met hun twee kleine kinderen. De foto’s die zij maken van hun leven daar zijn adembenemend. Op sommige foto’s lijk je tientallen jaren terug te gaan in de tijd. De natuur is ongerept en het eten zelfgemaakt. Zelfs qua kleuren passen de foto’s allemaal bij elkaar.

Daarnaast heeft het stel ook nog een blog waarin ze meer vertellen over hun bijzondere leven. Ik zou er bijna voor naar Duitsland verhuizen..

mama_mama_4mama_3mama_2mama_1

Lisa

Moeder van Roman (6) en Vinoux (4). Sinds 2017 terug in de studiebanken en onderweg naar master Journalistiek, met een voorliefde voor online content en webdesign. Parttime bedrijfsjournalist. Fan van natuurlijk ouderschap (AP) op een moderne manier. Dol op ballet (en dansen in het algemeen), creatief bezig zijn, vegetarisch en veganistisch eten, feestjes organiseren en natuurlijk ook op shoppen ;-)

No Comments Yet

Comments are closed

Zoetkindje
Zoetkindje is een modern online magazine over natuurlijk, ontspannen én positief ouderschap voor moeders met kinderen van 0 - 6 jaar!
Nooit een bericht missen?
Contact met ons opnemen?
Contact
Bezig met versturen