Kijktip: Trippel Trappel dierensinterklaas

Twee jaar geleden ging ik met een vriendin en onze kinderen naar de bioscoop voor een sinterklaasfilm. Het werd de Nederlandse animatiefilm Trippel Trappel dierensinterklaas. De kinderen vonden hem super leuk en ik stiekem ook 😉

Wij waren dit jaar dan ook heel blij verrast dat we Trippel Trappel op Netflix konden vinden. Mijn dochter was toen wij de film in de bioscoop keken nog heel klein maar is nu helemaal fan. Heb je geen Netflix? Dan kun je de film ook (in 5 delen) bekijken op NPO Zappelin.  Sinds maandag zenden ze elke ochtend een deel uit om tien over half 8. Heb je dat ook gemist? Dan kan je het hier terugkijken!

De dieren willen ook cadeautjes

De film gaat over een groep grappige dierenvriendjes waaronder; Fretje de fret, Kari de kanarie en wandelende tak Takkie. Ze gaan samen op pad om de verlanglijstjes van hun vriendjes naar Sinterklaas te brengen. Onderweg gebeuren er heel wat spannende dingen. Maar door dapper te zijn en goed samen te werken, lukt het hen om – mede dankzij wat hulp van Sinterklaas en de dierenpiet – om ook pakjesavond voor de dieren te regelen.

Trippel Trappel is een super leuke film voor peuters en kleuters, met wat leuke knipoogjes en woordgrapjes voor de ouders. Sommige stukjes zijn een  beetje spannend maar écht eng wordt het niet. Bovendien zijn de liedjes heel leuk en is het gewoon een hele leuke, lieve en ontroerende film. Zeker kijken dus!

trippel trappel dierensinterklaas sinterklaas animatiefilm kinderfilm nederlands sint kijktip kleuter peuter netflix zappelin moeder blog zoetkindje

Lisa

Moeder van Roman (6) en Vinoux (4). Sinds 2017 terug in de studiebanken en onderweg naar master Journalistiek, met een voorliefde voor online content en webdesign. Parttime bedrijfsjournalist. Fan van natuurlijk ouderschap (AP) op een moderne manier. Dol op ballet (en dansen in het algemeen), creatief bezig zijn, vegetarisch en veganistisch eten, feestjes organiseren en natuurlijk ook op shoppen ;-)

No Comments Yet

Comments are closed

Zoetkindje
Zoetkindje is een modern online magazine over natuurlijk, ontspannen én positief ouderschap voor moeders met kinderen van 0 - 6 jaar!
Nooit een bericht missen?
Contact met ons opnemen?
Contact
Bezig met versturen