Knutsel idee: schattige DIY dierenbakjes!

Gister was een regenachtige dag. Wat zeg ik, volgens mij is het nog geen 5 minuten droog geweest. We besloten daarom om iets leuks te gaan knutselen. De jongste wilde graag verven en de oudste wilde iets met diertjes. Toen schoot me in eens een leuke DIY te binnen die ik op Pinterest voorbij had zien komen. Schattige dierenbakjes die de kinderen zelf konden schilderen. Hieronder zie je ons hele knutselproces!

Benodigdheden:

  • Schaar
  • Permanente stift
  • Plasticflessen
  • Verf en kwasten

Stap 1

Neem de plasticflessen en teken hier twee oren op. Zoals je bij het konijntje op de afbeelding nog ziet. Knip vervolgens de flessen door en knip hierbij de vorm van de oren uit. Dit is wel even een klusje voor mama!

IMG_2868IMG_2869

Stap 2

Verf vervolgens de flessen in de gewenste kleur. Ik heb gewoon plakaatverf gebruikt omdat de kinderen het graag zelf wilde doen. Dit dekt alleen niet helemaal egaal op de flessen. Wil je dit DIY project in je eentje doen dan kun je ook voor een lakverf of spuitbus kiezen bijvoorbeeld. Dan zal het diertje helemaal netjes egaal zijn.

IMG_2873

Stap 3

Teken leuke, gekke of schattige gezichten op de diertjes en ze zijn klaar! Je kunt ze bijvoorbeeld als pennenbakje gebruiken!

IMG_2877

Lisa

Moeder van Roman (6) en Vinoux (4). Sinds 2017 terug in de studiebanken en onderweg naar master Journalistiek, met een voorliefde voor online content en webdesign. Parttime bedrijfsjournalist. Fan van natuurlijk ouderschap (AP) op een moderne manier. Dol op ballet (en dansen in het algemeen), creatief bezig zijn, vegetarisch en veganistisch eten, feestjes organiseren en natuurlijk ook op shoppen ;-)

No Comments Yet

Comments are closed

Zoetkindje
Zoetkindje is een modern online magazine over natuurlijk, ontspannen én positief ouderschap voor moeders met kinderen van 0 - 6 jaar!
Nooit een bericht missen?
Contact met ons opnemen?
Contact
Bezig met versturen