Knutselen voor vaderdag

Zondag is het weer tijd om onze pappa’s eens flink in de watten te leggen en waarmee doe je dat beter dan met een mooi zelfgemaakt cadeau? Wij geven je wat inspiratie zodat je zondag weer goed voor de dag kunt komen.

Voor de kluspapa’s

Houdt papa van klussen of komt er een grote verbouwing aan? Doe dan net als Mirjam en geef hem een uniek stuk gereedschap cadeau. Ze kocht twee hamers en liet haar peuters ze versieren met veel washi tape en leuke plakkertjes. Een super vrolijk en origineel cadeau waar een kluspapa vast heel blij mee is!

Een unieke sleutelhanger

Heb je nog een kleintje thuis die nog niet écht kan knutselen? Dan is deze handafdruk-sleutelhanger echt super leuk om te geven! Op de blog van grey house harbor staat uitgelegd hoe zij het heeft gedaan. Dit is wel een beetje ingewikkeld dus je zou ook gewoon een handafdruk op een papiertje kunnen maken en deze uitknippen en lamineren. Gaatje erdoor, ring of koortje eraan en je hebt een super leuke sleutelhanger!

DIY Handprint Keychain - great gift idea! | greyhouseharbor.com

Building memories

Dit cadeau vond ik zo schattig dat ik het wel moest delen met jullie en misschien ga ik dit wel zelf doen met de kinderen dit jaar! Het idee is dat je samen met je kinderen een lijst maakt van alle dingen die ze graag met papa doen. Zoals vissen, voetballen of stoeien. Als je dan een lijstje hebt schrijf je alles op Duplo of Lego steentjes (building memories) en stop je alles in een mooie weckpot. Je kan de pot zelf natuurlijk ook nog leuk versieren. Elke saaie zondagmiddag kun je dan een blokje uit de pot grabbelen en samen iets leuks gaan doen. Een leuk cadeau én een stimulans voor wat meer qualitytime met papa 🙂

Nothing beats a homemade gift from the heart! Enjoy quality time together and create an easy DIY Father's Day Gift that will build memories to last a lifetime!

Meer inspiratie nodig? Kijk dan eens bij onze andere knutselideeën!

Lisa

Moeder van Roman (6) en Vinoux (4). Sinds 2017 terug in de studiebanken en onderweg naar master Journalistiek, met een voorliefde voor online content en webdesign. Parttime bedrijfsjournalist. Fan van natuurlijk ouderschap (AP) op een moderne manier. Dol op ballet (en dansen in het algemeen), creatief bezig zijn, vegetarisch en veganistisch eten, feestjes organiseren en natuurlijk ook op shoppen ;-)

No Comments Yet

Comments are closed

Zoetkindje
Zoetkindje is een modern online magazine over natuurlijk, ontspannen én positief ouderschap voor moeders met kinderen van 0 - 6 jaar!
Nooit een bericht missen?
Contact met ons opnemen?
Contact
Bezig met versturen