Puur natuur: Petit&Jolie

Wij houden van natuurlijke producten, zeker voor onze kinderen. De slogan ‘Wat puur is, wil je puur houden…’ van Petit&Jolie was dan ook het eerste wat mij aansprak. En daarna viel ik als een blok voor de vrolijk gekleurde en stijlvolle producten.

Al eerder vertelde ik dat de Calendula haar & body shampoo van Weleda een van mijn absolute favorieten is, en dat is niet gelogen. Maar ik ben natuurlijk nooit te beroerd om iets nieuws uit te proberen! Plaats genoeg in onze badkamer 😉

petit&jolie petit & jolie review baby haar en body shampoo haar&body haar & body bio biologisch natuurlijk puur organisch

Een mooie missie

Petit&Jolie is niet alleen aan de buitenkant mooi. Ook hun missie is duidelijk en puur. Ze hopen baby´s, kinderen en ouders te kunnen laten genieten van al het goede dat de natuur al eeuwenlang biedt, met producten die bestaan uit natuurlijke ingrediënten.

Bovendien staan het kind en de natuur centraal in de productontwikkeling en bedrijfsprocessen. De natuurlijke en biologische producten zijn schoon en veilig voor baby’s, én voor de aarde waar we op leven, de lucht die we inademen en het water dat we drinken.

petit&jolie petit & jolie review baby haar en body shampoo haar&body haar & body bio biologisch natuurlijk puur organisch

Petit&Jolie Haar&Body shampoo

De Haar&Body shampoo van Petit&Jolie is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en indien mogelijk zijn die afkomstig van biologische landbouw. Het bevat geen parabenen, paraffine, PEG ingrediënten, synthetische geur- en kleurstoffen of synthetisch conserveringsmiddelen. En dat is wel zo fijn voor de pure babyhuid!

Wil je meer weten over de ingrediënten? Je leest het hier!

De geur is zoet, echt snoepjeszoet, maar niet te intens. Voor mij is het een leuke afwisseling met de kruidige geur van Weleda. De gel schuimt een klein beetje en prikt niet in de oogjes. Je hebt er maar een klein beetje van nodig dus je doet er lekker lang mee! De fles en dop zijn ook prettig in gebruik dus het is al met al een heel fijn product!

Proberen? Bestel het product bijvoorbeeld in de webshop van Petit&Jolie!

Lisa

Moeder van Roman (6) en Vinoux (4). Sinds 2017 terug in de studiebanken en onderweg naar master Journalistiek, met een voorliefde voor online content en webdesign. Parttime bedrijfsjournalist. Fan van natuurlijk ouderschap (AP) op een moderne manier. Dol op ballet (en dansen in het algemeen), creatief bezig zijn, vegetarisch en veganistisch eten, feestjes organiseren en natuurlijk ook op shoppen ;-)

No Comments Yet

Comments are closed

Zoetkindje
Zoetkindje is een modern online magazine over natuurlijk, ontspannen én positief ouderschap voor moeders met kinderen van 0 - 6 jaar!
Nooit een bericht missen?
Contact met ons opnemen?
Contact
Bezig met versturen