Review: liedjesboek en cd ‘2 kleine kleutertjes’

Gevonden in de schoen van mijn zoontje: het liedjesboek en bijbehorende cd ‘2 kleine kleutertjes’ van Jan en Monique Smit. Toevallig gingen we een tripje met de auto maken, dus het hele gezin heeft de cd goed kunnen evalueren…

review 2 kleine kleutertjes

Ondanks dat mijn vriend en ik vrij sceptisch waren in het begin (geen fan van de palingsound), is dit echt een ontzettend leuke cd! De liedjes zijn voor een peutertje makkelijk te snappen, echte meezingers en catchy melodietjes. Vooral “Aardappels met Chocola” is een favorietje hier.  Het boek dat erbij hoort is ook leuk om samen te bekijken en te zingen. Deze cd houden we in de auto als favoriet. Kan de Bert en Ernie cd even uitrusten…

PS: favoriete cd’s kopieer ik altijd een keer of tien. As je kindjes ook denken dat cd’s hardhandig geliefkoosd dienen te worden wel een uitkomst. Spotify op de ipad is bij ons daarom al helemaal een slecht idee…

2 kleine kleutertjes
  • Meezingen?
    9
  • Catchy
    7
The Good

Mijn zoontje van twee kan de teksten vrij snel meezingen

Alle gezinsleden vinden het vrolijke en leuke liedjes

Makkelijk te begrijpen voor een peutertje

The Bad

Volendams accent: je moet ervan houden

Blijft in je hoofd hangen: echt de hele dag...

Irritatiefactor: alleen bij de vijfde keer luisteren en een verkeerde afslag ;-)

810
Mirjam

Mirjam (33), moeder van Oscar (3) en Hugo (2). Mijn leven veranderde totaal toen ik bijna 7 jaar geleden in de Ikea liep en mijn broer belde om te zeggen dat ik tante werd. Daar begon mijn fascinatie met kinderen. Inmiddels ben ik zelf moeder van 2 jongetjes en geniet ik elke dag van mijn mannen. Houdt van: knuffelen met de jongens, rommel maken, zingen, fotografie attachment parenting, lekker en biologisch eten, (kinder)kleding shoppen en feestjes. Houdt niet van: kolven (maarja…) chagrijnige mensen en niet lekker zittende kleding.

No Comments Yet

Comments are closed

Zoetkindje
Zoetkindje is een modern online magazine over natuurlijk, ontspannen én positief ouderschap voor moeders met kinderen van 0 - 6 jaar!
Nooit een bericht missen?
Contact met ons opnemen?
Contact
Bezig met versturen