Samen op stap: 3 uitjes voor het kerstgevoel

Nog 10 dagen en dan is het (eindelijk) kerst. Beginnen jullie al in de stemming te komen? Met het huis in kerstsfeer, af en toe stiekem een kerstkransje en natuurlijk de hele dag kerstliedjes luisteren met het volume op maximaal, kom je al een heel eind.

Maar heb je er iets meer moeite mee om dit jaar het echte kerstgevoel te pakken te krijgen? Dan helpen deze uitjes je vast!

Schaatsen

Wie krijgt er nou geen kerstgevoel van schaatsen en warme chocomelk? Dus haal ze uit het vet en op naar de schaatsbaan! Laat je uk met zijn sneeuwschoenen of glij ijzers ook genieten van een rondje over het ijs. Het zal een hele beleving zijn en de erwtensoep of chocomelk smaakt na afloop echt hemels 🙂

kerst uitje samen op stap kerstgevoel kerststemming kerstvakantie tip idee uitjes leuke dingen doen kids kinderen peuter kleuter zoetkindje blog

Kerstcircus

Het kerstcircus is natuurlijk al een eeuwenoude klassieker. Nu hoef je niet perse te kiezen voor die hele grote (en dure) variant. Waarschijnlijk zijn er bij jou in de buurt ook wel kleinere en beter betaalbare circusvoorstellingen te vinden. Let ook op aanplakbiljetten in de omgeving! Zo’n klein circus is voor jou misschien niet altijd even indrukwekkend maar de kinderen zullen hun ogen uitkijken!

Kerstmarkt

Bezoek samen een leuke kerstmarkt. Struin langs de kraampjes, geniet van lekker eten en drinken (glühwein voor mama). Luister naar kerstmuziek en neem vooral die heerlijke kerstsfeer in je op! Misschien zijn er leuke kleinschalige kerstmarktjes bij jou in de buurt. Ga je voor het grotere werk? Kijk dan eens hier voor de leukste kerstmarkten van Nederland!

 

Lisa

Moeder van Roman (6) en Vinoux (4). Sinds 2017 terug in de studiebanken en onderweg naar master Journalistiek, met een voorliefde voor online content en webdesign. Parttime bedrijfsjournalist. Fan van natuurlijk ouderschap (AP) op een moderne manier. Dol op ballet (en dansen in het algemeen), creatief bezig zijn, vegetarisch en veganistisch eten, feestjes organiseren en natuurlijk ook op shoppen ;-)

No Comments Yet

Comments are closed

Zoetkindje
Zoetkindje is een modern online magazine over natuurlijk, ontspannen én positief ouderschap voor moeders met kinderen van 0 - 6 jaar!
Nooit een bericht missen?
Contact met ons opnemen?
Contact
Bezig met versturen