Online gespot: slaapverwekkende muziekjes

Zelf heb je waarschijnlijk niks nodig om in slaap te vallen als je een net nieuwe baby (of zoals ik) kinderen hebt die niet mogen slapen van hun geloof. Wil je toch alles uit de kast halen om die kinders in slaap te krijgen, probeer dan eens deze playlists op Spotify! Heb je geen Spotify? Je kunt de liedjes ook downloaden via de website. De liedjes van Adele, Justin Timberlake, Rihanna en mijn heldin Beyoncé zijn allemaal omgetoverd in slaapliedjes. Hartstikke slaapverwekkend!

Werkt het niet? Lisa en ik vinden het ook erg leuk om zo snel mogelijk proberen te raden welk liedje het moet voorstellen. Kunnen de mama’s ook een beetje spelen.

Bij mij werkte het meteen… 😉

slaap

Mirjam

Mirjam (33), moeder van Oscar (3) en Hugo (2). Mijn leven veranderde totaal toen ik bijna 7 jaar geleden in de Ikea liep en mijn broer belde om te zeggen dat ik tante werd. Daar begon mijn fascinatie met kinderen. Inmiddels ben ik zelf moeder van 2 jongetjes en geniet ik elke dag van mijn mannen. Houdt van: knuffelen met de jongens, rommel maken, zingen, fotografie attachment parenting, lekker en biologisch eten, (kinder)kleding shoppen en feestjes. Houdt niet van: kolven (maarja…) chagrijnige mensen en niet lekker zittende kleding.

No Comments Yet

Comments are closed

Zoetkindje
Zoetkindje is een modern online magazine over natuurlijk, ontspannen én positief ouderschap voor moeders met kinderen van 0 - 6 jaar!
Nooit een bericht missen?
Contact met ons opnemen?
Contact
Bezig met versturen