Sleep no more: Biologische rompers voor hippe kleintjes

Wij worden heel blij van verantwoorde kleding van goede kwaliteit. Zeker voor baby’s is kleding van 100% biologisch katoen het allerfijnste voor het zachte huidje. Mirjam kwam in haar één van haar online shopping sessies het merk ‘Sleep no more’ tegen.

Een super leuk merk met rompertjes van biologische katoen die  bedrukt zijn met de mooiste prints. De rompertjes zijn er met lange en met korte mouwen en er zijn zowel voor jongens als voor meisjes geweldig leuke versies te vinden.

Ook wel leuk om te weten, zelfs de inkt is milieuvriendelijk! Je kan de rompertjes gewoon bestellen in hun eigen webshop en ze kosten rond de 10 pond. Mirjam’s bestelling was ook nog eens binnen drie dagen in huis! Echt een aanrader dus.

Nu hopen voor mij dat ze ook dingen gaan maken voor peuters en kleuters! 😉

Lisa

Moeder van Roman (6) en Vinoux (4). Sinds 2017 terug in de studiebanken en onderweg naar master Journalistiek, met een voorliefde voor online content en webdesign. Parttime bedrijfsjournalist. Fan van natuurlijk ouderschap (AP) op een moderne manier. Dol op ballet (en dansen in het algemeen), creatief bezig zijn, vegetarisch en veganistisch eten, feestjes organiseren en natuurlijk ook op shoppen ;-)

No Comments Yet

Comments are closed

Zoetkindje
Zoetkindje is een modern online magazine over natuurlijk, ontspannen én positief ouderschap voor moeders met kinderen van 0 - 6 jaar!
Nooit een bericht missen?
Contact met ons opnemen?
Contact
Bezig met versturen