‘Tree of Life’ maakt kunst van borstvoeding

Borstvoeding geven is mooi en bijzonder. En hoewel voeden in het openbaar nog lang niet altijd wordt gewaardeerd wordt het wel steeds duidelijker dat moeders het daar niet mee eens zijn. Zo is de brelfie (een selfie terwijl je aan het borstvoeden bent) al tijden hot en #normalizebreastfeeding is eveneens erg populair op bijvoorbeeld Instagram.

PicsArt speelt daar nu op in met hun ‘Tree of Life’. Een unieke en leuke fotobewerking waarmee je van je borstvoedingsfoto echte kunst kunt maken. Wij vinden het heel bijzonder en blijven er naar kijken!

Wil je ook zo’n ‘Tree of Life’ foto maken? Zo werkt het:

– Download de gratis app PicsArt hier.
– Upload of maak een foto van jouw borstvoedingsmoment.
– Kies de mooiste ‘boom’ uit en plaats hem op de beste plek.
– Gebruik de magische knop om effecten en filters te proberen en kies het perfecte plaatje.

Meer voorbeelden zien? Kijk dan hier!

 

Lisa

Moeder van Roman (6) en Vinoux (4). Sinds 2017 terug in de studiebanken en onderweg naar master Journalistiek, met een voorliefde voor online content en webdesign. Parttime bedrijfsjournalist. Fan van natuurlijk ouderschap (AP) op een moderne manier. Dol op ballet (en dansen in het algemeen), creatief bezig zijn, vegetarisch en veganistisch eten, feestjes organiseren en natuurlijk ook op shoppen ;-)

No Comments Yet

Comments are closed

Zoetkindje
Zoetkindje is een modern online magazine over natuurlijk, ontspannen én positief ouderschap voor moeders met kinderen van 0 - 6 jaar!
Nooit een bericht missen?
Contact met ons opnemen?
Contact
Bezig met versturen