Uitje: even de peuters uitlaten in Meijendel

Ik wilde een keertje iets leuks doen met  jongens. Niet te ver weg en omdat de jongens mama’s wandelingen wat lang vinden, moest er ook iets leuks voor hun te doen zijn naast wandelen. Ik vond de perfecte locatie: Meijendel! Meestal rij ik graag door naar het strand, maar omdat vooral mijn jongste hele handen zand eet en ik er al een paar dagen achter elkaar was geweest (jee nazomer!), zocht ik een ander soort verkoeling.

Mooi

Het is er echt prachtig en heel gemakkelijk te bereiken. Je bent er echt even helemaal uit De duinen en de bijzondere begroeiing zijn echt prachtig. Opa mocht mee, dus die heeft de meeste foto;s genomen, dus helaas heb ik niet veel foto’s om te posten… Die moet je dan zelf maar maken als je gaat. 🙂

Spelen en pannenkoeken

Vlakbij de parkeerplaats loop je eigenlijk al meteen tegen een pannenkoekenboerderij aan. Die zit er al jaren, maar is onlangs helemaal vernieuwd en er zijn behalve pannenkoeken nog veel meer lekkere dingetjes te krijgen. Er staat een enorme stapel kinderstoelen naast de deur, kinderen zijn dus meer dan welkom en kunnen het zich gemakkelijk maken. Je kunt eerst wadelen of meteen neerploffen, want er tegenover ontdekte mijn peuter een speeltuin en water/zand speelplaats. Onze wandeling door de duinen werd dus wat kort. 😉 Maar de middag kon niet meer stuk en opa trakteerde op pannenkoeken en een ijsje. Joehoe! Ga eens kijken, het is écht leuk!

meijendel

Mirjam

Mirjam (33), moeder van Oscar (3) en Hugo (2). Mijn leven veranderde totaal toen ik bijna 7 jaar geleden in de Ikea liep en mijn broer belde om te zeggen dat ik tante werd. Daar begon mijn fascinatie met kinderen. Inmiddels ben ik zelf moeder van 2 jongetjes en geniet ik elke dag van mijn mannen. Houdt van: knuffelen met de jongens, rommel maken, zingen, fotografie attachment parenting, lekker en biologisch eten, (kinder)kleding shoppen en feestjes. Houdt niet van: kolven (maarja…) chagrijnige mensen en niet lekker zittende kleding.

No Comments Yet

Comments are closed

Zoetkindje
Zoetkindje is een modern online magazine over natuurlijk, ontspannen én positief ouderschap voor moeders met kinderen van 0 - 6 jaar!
Nooit een bericht missen?
Contact met ons opnemen?
Contact
Bezig met versturen