Uniek (kraam)cadeau: poster met een eigen sterrenhemel!

Laatst zag ik op Facebook weer iets leuks langskomen. Een te gekke poster van de sterrenhemel op het moment van de geboorte. Na een korte speurtocht op Google kwam ik al snel terecht op de website van MrStarsky.

Op deze website kun je een eigen unieke sterrenhemel maken op basis van de geboortetijd en plaats. Een poster van MrStarsky bestaat uit een unieke sterrenhemel met vijf bijbehorende illustraties van sterrenbeelden. De sterrenhemel is donkerblauw als het nacht is en iets lichter blauw voor overdag. Overdag is de lucht tenslotte een stuk lichter en zien we de sterren niet door de zon – ze staan er wel! En de zon is ook te zien – als een gele stip.

Je kunt de poster bestellen in drie verschillende maten. 30 x 40 cm, 40 x 50 cm en 50 x 70 cm. Het ziet er echt heel leuk uit en ik denk dat het prachtig zal staan op iedere kinderkamer 🙂

mrstarsky1mrstarsky

Lisa

Moeder van Roman (6) en Vinoux (4). Sinds 2017 terug in de studiebanken en onderweg naar master Journalistiek, met een voorliefde voor online content en webdesign. Parttime bedrijfsjournalist. Fan van natuurlijk ouderschap (AP) op een moderne manier. Dol op ballet (en dansen in het algemeen), creatief bezig zijn, vegetarisch en veganistisch eten, feestjes organiseren en natuurlijk ook op shoppen ;-)

No Comments Yet

Comments are closed

Zoetkindje
Zoetkindje is een modern online magazine over natuurlijk, ontspannen én positief ouderschap voor moeders met kinderen van 0 - 6 jaar!
Nooit een bericht missen?
Contact met ons opnemen?
Contact
Bezig met versturen