Veilig samen slapen met Sleepyhead

Onlangs kwam ik op internet een gaaf product tegen waar ik meteen enthousiast over was. Namelijk: Sleepyhead. Dit is een handig warm “nestje” voor pasgeborenen & peuters. Het is zo ontworpen dat de baby geborgen ligt en weer een beetje het baarmoedergevoel krijgt. Én Sleepyhead is een goede oplossing voor ouders die veilig samen met hun kleine baby willen slapen.

sleepyhead2

Dat samen slapen veel positieve effecten heeft op jou en je kindje heb je hier al eerder eens kunnen lezen. Maar veiligheid is daarbij natuurlijk wel heel belangrijk.

Sleepyhead is niet alleen een slaapbedje hij is ook handig voor op reis, als bed verkleiner, om samen te spelen, als reiswieg en om je kindje veilig te verschonen.

Het bedje is er in twee verschillende formaten (afhankelijk van de leeftijd) en er zijn ook losse hoezen bij te verkrijgen in super leuke prints!

sleepyhead

sleepyhead1

Lisa

Moeder van Roman (6) en Vinoux (4). Sinds 2017 terug in de studiebanken en onderweg naar master Journalistiek, met een voorliefde voor online content en webdesign. Parttime bedrijfsjournalist. Fan van natuurlijk ouderschap (AP) op een moderne manier. Dol op ballet (en dansen in het algemeen), creatief bezig zijn, vegetarisch en veganistisch eten, feestjes organiseren en natuurlijk ook op shoppen ;-)

No Comments Yet

Comments are closed

Zoetkindje
Zoetkindje is een modern online magazine over natuurlijk, ontspannen én positief ouderschap voor moeders met kinderen van 0 - 6 jaar!
Nooit een bericht missen?
Contact met ons opnemen?
Contact
Bezig met versturen