De verhalen van Koning Bobbel

Helemaal vrolijk wordt ik van deze grappige verhaaltjes van Koning Bobbel. Bij toeval ontdekt toen mijn moeder één van de boekjes bij Kruidvat kocht. Daarna opzoek gegaan naar de vervolg delen en ze zijn allemaal even leuk!

De verhaaltjes zijn geschreven door Marianne Busser en Ron Schröder en de illustraties zijn (natuurlijk) van Dagmar Stam. Als kind was ik al fan van de illustraties van Dagmar en dat ben ik nu nog. Zo vrolijk en vooral in combinatie met deze leuke verhalen.

Koning Bobbel en zijn autoband

De verhalen van Koning Bobbel gaan – je raadt het al – over Koning Bobbel en zijn vrouw. De koning en koningin dragen autobanden als kroon, omdat ze zulke grote hoofden hebben. De verhalen spelen zich vooral af in en rond het kasteel samen met onder andere de kok en de lakei. Het koningspaar gedraagt zich eigenlijk altijd kinds wat voor leuke en gekke verhaaltjes zorgt met altijd een moraal. Heerlijk om voor te lezen voor het slapen!

De boeken zijn het meest geschikt voor kleuters en inmiddels zijn er al veel delen gemaakt over Koning Bobbel. Deze kun je allemaal terug vinden via de website van de schriijvers. Sommige boeken zijn te koop via Bol.com maar kijk ook eens bij boekenvoordeel-winkels en bijvoorbeeld Kruidvat. Als je geluk hebt koop je de boeken hier voor een zacht prijsje. Dat maakt het natuurlijk extra leuk!

Boeken over Koning Bobbel
  • Mijn oordeel
    9
The Good

Mooie illustraties

Heerlijke grappige verhaaltjes

The Bad

Het boek is snel uit ;-)

910
Lisa

Moeder van Roman (6) en Vinoux (4). Sinds 2017 terug in de studiebanken en onderweg naar master Journalistiek, met een voorliefde voor online content en webdesign. Parttime bedrijfsjournalist. Fan van natuurlijk ouderschap (AP) op een moderne manier. Dol op ballet (en dansen in het algemeen), creatief bezig zijn, vegetarisch en veganistisch eten, feestjes organiseren en natuurlijk ook op shoppen ;-)

No Comments Yet

Comments are closed

Zoetkindje
Zoetkindje is een modern online magazine over natuurlijk, ontspannen én positief ouderschap voor moeders met kinderen van 0 - 6 jaar!
Nooit een bericht missen?
Contact met ons opnemen?
Contact
Bezig met versturen