Cadeautip: Wat een pech mijn naam is weg

Misschien was het je al opgevallen, maar wij houden van lezen. Én dus ook van boeken. De collectie kinderboeken thuis groeit gestaag. Maar ja, mooie kinderboeken zijn nu eenmaal moeilijk om te laten liggen.

Vanzelfsprekend moest er voor pakjesavond ook een mooi kinderboek worden gekocht. Het enorme aanbod aan kinderboeken maakt de keuze er niet makkelijker op. Gelukkig las ik ergens een boekrecensie waarvan ik enthousiast werd.

wateenpech

Wat een pech mijn naam is weg: een uniek boek voor ieder kind

‘Wat een pech mijn naam is weg’ is bedacht door de makers van lostmy.name. In het boek speelt je eigen kind de hoofdrol en het wordt speciaal gemaakt voor jouw zoon of dochter. Je peuter of kleuter is zijn naam kwijt en gaat op avontuur om hem terug te vinden. Op zijn zoektocht ontmoet hij allerlei dieren.

De kleurrijke, mooi getekende figuren helpen hem om de puzzel op te lossen. Elk boek is dus anders, afhankelijk van de naam van jouw kind. Een super uniek cadeau voor de feestdagen dus!

De prijs van het boek is € 26,99 en het is te bestellen via de site lostmy.name

 

Lisa

Moeder van Roman (6) en Vinoux (4). Sinds 2017 terug in de studiebanken en onderweg naar master Journalistiek, met een voorliefde voor online content en webdesign. Parttime bedrijfsjournalist. Fan van natuurlijk ouderschap (AP) op een moderne manier. Dol op ballet (en dansen in het algemeen), creatief bezig zijn, vegetarisch en veganistisch eten, feestjes organiseren en natuurlijk ook op shoppen ;-)

No Comments Yet

Comments are closed

Zoetkindje
Zoetkindje is een modern online magazine over natuurlijk, ontspannen én positief ouderschap voor moeders met kinderen van 0 - 6 jaar!
Nooit een bericht missen?
Contact met ons opnemen?
Contact
Bezig met versturen