Win en Like actie: handgemaakte legging van Lieve JuNo

Wij houden van eerlijke handgemaakte producten. Daarom hebben wij voor jullie een super leuke Win en Like actie geregeld in samenwerking met LieveJuNo!

Als je onze instagramfoto liked en onze instagrampagina volgt maak je kans op een prachtige handgemaakte legging in een mooie stof naar keuze voor jouw kindje. Daar wil jij toch ook kans op maken?

Klik hier om naar onze instagrampagina te gaan!

De actie loopt van 12-9 t/m 26-9. Op maandag 26 september maken wij de winnaar bekend!

3

Over LieveJuNO

Annemieke (28)  is het gezicht achter LieveJuNo. Ze is getrouwd met de liefste man, en mama van Liva(4), Julin(2) en Novée(0).

Als moeder van 3 weet ze als geen ander hoe belangrijk het is dat babykleding goed zit, mooi is en de kleine zich er lekker in kan bewegen. Daarom zijn de leggings en harems van LieveJuNo gemaakt van heerlijk zachte stoffen van uitstekende kwaliteit. Lekker spelen, bewegen en er goed uitzien. Daar worden wij en onze kindjes erg blij van!

1

Na 10 jaar in de kinderopvang en als gastouder te hebben gewerkt vond  Annemieke het tijd worden voor wat anders. Maar wat..? Ze had geen idee, tot ze op een avond samen met haar moeder achter de naaimachine kroop en daar haar allereerste legging naaide. Dit was wel heel erg leuk om te doen! Al snel volgde er een instagramaccount onder de naam LieveJuNo. Je had het misschien al gezien, de namen van haar dochters zijn verwerkt in de naam, Li(va)eve Ju(lin)No(vée).

In juli 2016 heeft ze de knoop doorgehakt en is ze gestopt als gastouder om zich helemaal te kunnen richten op LieveJuNo. Dat vond ze super spannend, maar vooral heel erg leuk! Inmiddels is ze bezig de webshop uit te breiden met kleding voor peuters in maat 92-104, truien, jurkjes rokjes etc. Hou dus de site goed in de gaten!

2

Lisa

Moeder van Roman (6) en Vinoux (4). Sinds 2017 terug in de studiebanken en onderweg naar master Journalistiek, met een voorliefde voor online content en webdesign. Parttime bedrijfsjournalist. Fan van natuurlijk ouderschap (AP) op een moderne manier. Dol op ballet (en dansen in het algemeen), creatief bezig zijn, vegetarisch en veganistisch eten, feestjes organiseren en natuurlijk ook op shoppen ;-)

No Comments Yet

Comments are closed

Zoetkindje
Zoetkindje is een modern online magazine over natuurlijk, ontspannen én positief ouderschap voor moeders met kinderen van 0 - 6 jaar!
Nooit een bericht missen?
Contact met ons opnemen?
Contact
Bezig met versturen