Win & Like actie Liefs Lila

image3

Jaaa! Wij houden zo van eerlijke handgemaakte producten 🙂 Daarom hebben wij voor jullie een super leuke Win & Like actie geregeld in samenwerking met Liefs Lila!

Als je onze Facebookpagina en post een Like geeft maak je kans op een € 20,- shoptegoed voor Liefs Lila. Daar wil jij toch ook kans op maken?

Klik hier om naar onze facebookpagina te gaan!

De actie loopt van 19-9 t/m 2-10. Op maandag 3 oktober maken wij de winnaar bekend!

image6

Over Liefs Lila

Bij Liefs Lila shop je unieke handgemaakte kleertjes en accessoires van hoge kwaliteit vanaf maatje 44 t/m 116. Eigenaresse Miranda zorgt als professioneel naaister steeds voor een nette afwerking en kiest haar stoffen met zorg uit. Zo zijn de stoffen Öko-Tex gecertificeerd en een gedeelte zelfs GOTS gecertificeerd (organic). Wel zo fijn voor jouw kindje toch? 🙂

Het unieke aan deze webshop is dat je zelf je kleding kunt samenstellen met de stoffen uit de stoffencollecties op de site! Helemaal uniek dus voor jouw kleintje!

Al met al meer dan de moeite waard om eens lekker te gaan shoppen. Extra leuk natuurlijk met die € 20,- shoptegoed!

Play & Chill in Style!

Ga direct naar de website van Liefs Lila

image4

image7

Lisa

Moeder van Roman (6) en Vinoux (4). Sinds 2017 terug in de studiebanken en onderweg naar master Journalistiek, met een voorliefde voor online content en webdesign. Parttime bedrijfsjournalist. Fan van natuurlijk ouderschap (AP) op een moderne manier. Dol op ballet (en dansen in het algemeen), creatief bezig zijn, vegetarisch en veganistisch eten, feestjes organiseren en natuurlijk ook op shoppen ;-)

No Comments Yet

Comments are closed

Zoetkindje
Zoetkindje is een modern online magazine over natuurlijk, ontspannen én positief ouderschap voor moeders met kinderen van 0 - 6 jaar!
Nooit een bericht missen?
Contact met ons opnemen?
Contact
Bezig met versturen