Win & Like: cuoio armbandje, handgemaakt schilderij en shoptegoed!

Winnen is altijd leuk! Daarom hebben wij nu voor onze lieve volgers een super leuke Win & Like actie in samenwerking met Huis & Leefstijl by Patries!

Als je onze facebookpost en onze facebookpagina liked maak je kans op een super leuk handgemaakt schilderij (t.w.v. € 7,95) , een mooie cuoio meisjes armband van Italiaans leer (t.w.v € 8,-) en ook nog € 5,- shoptegoed! Daar wil jij toch ook kans op maken?

Klik hier om naar onze facebookpagina te gaan!

De actie loopt van 22-8 t/m 4-9. Op maandag 5 september maken wij de winnaar bekend!

Win & Like

Over Huis en Leefstijl by Patries

Huis & Leefstijl by Patries is een leuke nieuwe webshop met voornamelijk handmade producten. De 37-jarige Patricia kreeg zoveel positieve reacties op haar schilderijen dat ze in mei dit jaar gestart is met haar eigen webshop. Ze schildert niet alleen met veel plezier vrolijke kinderkamer schilderijen (tevens in opdracht), ze maakt daarnaast ook fleurige kinderkamer accessoires. Haar stijl is speels en kleurrijk. Naast kinderkamerstyling heeft ze ook veel hippe armbandjes te koop en stimuleert ze anderen om ook zelf creatief bezig te gaan middels haar DIY-pakketten. Neem dus vooral een kijkje in haar creatieve webshop via www.huisenleefstijl.nl

foto voor blog artikel

Lisa

Moeder van Roman (6) en Vinoux (4). Sinds 2017 terug in de studiebanken en onderweg naar master Journalistiek, met een voorliefde voor online content en webdesign. Parttime bedrijfsjournalist. Fan van natuurlijk ouderschap (AP) op een moderne manier. Dol op ballet (en dansen in het algemeen), creatief bezig zijn, vegetarisch en veganistisch eten, feestjes organiseren en natuurlijk ook op shoppen ;-)

No Comments Yet

Comments are closed

Zoetkindje
Zoetkindje is een modern online magazine over natuurlijk, ontspannen én positief ouderschap voor moeders met kinderen van 0 - 6 jaar!
Nooit een bericht missen?
Contact met ons opnemen?
Contact
Bezig met versturen