Zo maak je meer groente eten makkelijk!

Genoeg groente en fruit eten is belangrijk. Dat is een van de eerste dingen die je jouw kindje leert. Toch is het voor veel ouders lastig om kinderen aan groente te laten wennen. Vaak blijf je daardoor hangen bij de dingen die je kindje graag lust zoals wortel en doperwten. Zonde eigenlijk want er zijn nog zoveel andere lekkere groentes die je dan moet missen. Gelukkig zijn er slimme trucjes om je kindje wat makkelijker aan nieuwe groentes en smaken te laten wennen.

Lisa

Moeder van Roman (6) en Vinoux (4). Sinds 2017 terug in de studiebanken en onderweg naar master Journalistiek, met een voorliefde voor online content en webdesign. Parttime bedrijfsjournalist. Fan van natuurlijk ouderschap (AP) op een moderne manier. Dol op ballet (en dansen in het algemeen), creatief bezig zijn, vegetarisch en veganistisch eten, feestjes organiseren en natuurlijk ook op shoppen ;-)

No Comments Yet

Comments are closed

Zoetkindje
Zoetkindje is een modern online magazine over natuurlijk, ontspannen én positief ouderschap voor moeders met kinderen van 0 - 6 jaar!
Nooit een bericht missen?
Contact met ons opnemen?
Contact
Bezig met versturen