Je leest regelmatig onze verhalen. Maar misschien wil je ook wel wat meer weten over ons. Daarom even een ‘Getting to know’. Dit keer de zomerspecial van Lisa!

Mijn favoriete uitje in de zomer:

Absoluut naar het strand! Vroeger gingen wij alleen naar het strand als we op vakantie waren. Voor een dagje was het gewoon net wat te ver. Tegenwoordig woon ik op 20 minuten rijden van Den Haag en gaan we dus veel vaker naar het strand. Maar het voelt nog altijd als een dagje op vakantie. Heerlijk! We hebben een fijn strand waar we eigenlijk altijd komen met een relaxte strandtent en waar het parkeren nog gratis is. Waar dat is verklap ik natuurlijk niet hè 😉

Ik ga op vakantie en neem mee:

Mijn EHBO doos, sorry niet zo gezellig, maar ik vind het prettig om mijn eigen spulletjes bij me te hebben mocht er iets gebeuren. Verder neem ik altijd een leuk en luchtig boek mee en wat tijdschriften. Vakantie betekent voor mij namelijk ook: lezen! Iets waar ik thuis maar weinig aan toe kom.

Mijn beste inpaktip:

Vroeger nam ik mijn hele kledingkast mee, mijn vader werd er gek van. 5 paar schoenen, meer jurkjes dan dat er dagen waren en 300 kleuren nagellak je kan het zo gek niet bedenken of het zat in mijn koffer. Zo hebben mijn vriendinnen en ik zelfs een keer een tostiapparaat meegenomen in onze koffer! Tegenwoordig is dat toch wel heel anders. Als ik het nu zou mogen zeggen dan is mijn beste inpaktip zelfs, wasmiddelcapsules! Voor twee weken vakantie neem ik niet meer voor elke dag een schoon setje mee. Ik draai één of twee wasjes gedurende de vakantie. Verder zorg ik dat de kleding makkelijk met elkaar te combineren is en neem ik naast slippers één paar sneakers en één paar nette schoenen mee.

Hier vind je ons deze zomer:

Op de Waddeneilanden! Eerlijk is eerlijk, zelf ga ik het liefst met het vliegtuig naar het buitenland voor een strandvakantie. Maar met een baby van zes maanden is dat eigenlijk al snel te warm. En tien uur in de auto zitten zag ik dit jaar ook niet zo zitten. Dus besloten we een jaartje in eigen land te blijven, ik ben dol op de wadden dus de bestemming was snel gekozen. We gaan twee weken naar Ameland en een weekje naar Vlieland. Lekker vlakbij het strand en de kinderen loslaten op de camping. Ik heb er zin an.

De favorieten van Lisa

Ijs: Italiaans ijs (citroen en hazelnoot) of gewoon een perenijsje

Zomerfruit: Frambozen en blauwe bessen

Zomerdrankje: Ice Tea green en een lekkere Gin Tonic gaat er altijd in

Lisa

Lisa

Moeder van Roman (8), Vinoux (6) en Louèn (0). Journalist met een voorliefde voor online content. Fan van natuurlijk ouderschap (AP) op een moderne manier. Dol op ballet (en dansen in het algemeen), creatief bezig zijn, vegetarisch en veganistisch eten, feestjes organiseren en natuurlijk ook op shoppen ;-)

No Comments Yet

Comments are closed

Zoetkindje
Zoetkindje is een modern online magazine over natuurlijk, ontspannen én positief ouderschap voor moeders met kinderen van 0 - 6 jaar!
Nooit een bericht missen?
Contact met ons opnemen?
Contact
Bezig met versturen